Even voorstellen

Hej!

Wij zijn Harold en Mariska en zijn sinds augustus 2019 met onze jongste kinderen, Wisse en Rune, naar Zweden verhuisd om hier te leven en werken. Hiervoor woonden we in Nijeveen in Nederland.

We zijn de uitdaging aangegaan om in het mooie Zweden een camping te beginnen. Vanaf 1 September 2019 zijn we eigenaar geworden van Naturcamping LAGOM. Met veel enthousiasme, zin en inspiratie geven wij deze boscamping vorm. Wij houden van de Zweedse natuur, rust en ruimte. Dit zijn precies de goede ingrediënten voor een heerlijke vakantie bij ons.

Een vakantie waar je je LAGOM mag voelen. Lagom is een typisch Zweeds woord wat letterlijk vertaald “precies goed ” betekent.

Precies goed voor jezelf, voor de ander en voor de wereld waarin je leeft.

Lagom vertaalt zich ook in duurzaamheid. Waar wij kunnen streven wij naar een verantwoorde bedrijfsvoering. Wij vinden dit belangrijk. Je ziet Lagom ook terug in de stille eenvoud op de camping, de mooie plekjes, de warme huiskamer, mooie uitzichten en prachtige natuur om je heen. Wij ontmoeten jullie hier graag en hopen dat de Zweedse natuur jullie net zo zal voeden en verzorgen als dat het bij ons doet.

WELKOM op onze Naturcamping LAGOM

nl_NL_formalNL

Prijzen kanoverhuur

1 persoons kajak
  • 1 uur: 150 sek
  • tot 4 uur: 225 sek
  • 4 tot 8 uur: 350 sek
2 persoons kajak / canadese kano
  • 1 uur: 175 sek
  • tot 4 uur: 250 sek
  • 4 tot 8 uur: 400 sek

Extra vervoerskosten voor de kanotour zijn 150 kr

Contact

Ons adres

Uddhedsängen 30
686 98, Gräsmark

Contactgegevens

Beschikbaarheid

Maandag – Vrijdag:

Zaterdag – Zondag:

09:00 – 20:00

10:00 – 18:00

Heeft u vragen? Laat het ons weten!