Kamperen

Kom bij ons kamperen en beleef avonturen in de ongerepte natuur van Zweden.

Onze camping bestaat uit fijne ruime natuurplekken die tegen de rand van het bos aan liggen. Er zijn 60 genummerde plaatsen met stroom (10 ampere) en 30 vrije plaatsen. De camping ligt op een heuvel en aan de voet van de camping ligt een heerlijk zwemmeer (Lilsjön).

Kies je eigen plek

Kies je eigen plekje uit dicht bij de speeltuin , op het vrije veld, met uitzicht op het meer, in het bos of achter op de camping met uitzicht over de bergen.

Speeltuin

De kampeerplekken met uitzicht op de speeltuin zijn voorzien van stroom en liggen aan de rand van het bos. Heerlijke plekken voor gezinnen met jonge kinderen.

Grote plekken

De veldjes A,B,C,D zijn voorzien van kampeerplekken van 150 m 2 en zijn ook geschikt voor caravan en campers. Midden op het veldje staat een picknicktafel voor algemeen gebruik. Veldje A heeft in het midden een zandbakje voor de kleine gasten.

Rustige ligging

Rijtje 30 t/35 ligt dichtbij het sanitairgebouw op een rustige plaats op de camping en is ook zeer geschikt voor camper en caravan.

Verder zijn er nog tal kleine plekken waar genummerde kampeerplekken met stroom staan: zie ook de plattegrond.

In het bos hebben we enkele plekjes voor gasten met kleine tentjes, creëer je eigen nestje, want hier zijn geen echte plekken gemaakt. Zorg goed voor de natuur om je heen, want dit bos willen we zo natuurlijk mogelijk laten groeien. De auto staat hier vanzelfsprekend niet bij je tentje.

Het vrije veld ligt in het bos en over het weggetje aan de achterzijde van de camping. Er zijn hier alleen vrije plaatsen zonder stroom en vooral toegankelijk voor tenten, vouwwagens en kleine campertjes. Het vrije veld ligt dichtbij het servicegebouw en sanitair en er is een klein speeltuintje.

Goed om te weten

Het is mogelijk een kampeerplek op nummer te boeken bij een verblijf van 12 dagen of langer. Indien je verblijf korter is zoek je zelf een kampeerplekje uit bij aankomst.

Overige informatie

SANITAIRE VOORZIENINGEN

Ons centrale servicegebouw bestaat uit een sanitair voor heren en dames, een gezinsdouche met babybad en in het midden van het gebouw de afwasplaats , de camping keuken, eethoek, spoelkeuken en het wasmachine/droger hok.

In het midden van de camping staat de droogmolen, waar je je was op kunt hangen en bij de receptie haal je je (100 % afbreekbaar bio) wasmiddel en muntje voor wassen en douchen.

Aan de meerkant van de camping bevinden zich 3 sanitairruimtes. Deze badruimtes zijn voorzien van toilet, wastafel en douche. Hier bevindt zich ook de buiten afwasplaats en de buitenkraan.

Kampvuur

Er bevinden zich drie mooie vuurplaatsen op de camping verspreid over de camping. Hier kom je bij elkaar om verhalen en ervaringen te delen of om je eten te grillen. Sprokkel hout uit het bos of koop een zak hout bij de receptie en maak als een echte vuurmeester het vuur gloeiend, groot en warm.

Honden zijn welkom

Bij ons zijn jullie trouwe viervoeters van harte Welkom ! We zijn zelfs uitgeroepen tot beste hondencamping van Zweden, vanwege de prachtige en toegankelijke wandelpaden in de omringende bossen. Wel vragen wij van jullie dat de honden aangelijnd zijn en ontlasting wordt opgeruimd. Honden mogen niet alleen op de kampeerplek verblijven.

nl_NL_formalNL

Prijzen kanoverhuur

1 persoons kajak
  • 1 uur: 150 sek
  • tot 4 uur: 225 sek
  • 4 tot 8 uur: 350 sek
2 persoons kajak / canadese kano
  • 1 uur: 175 sek
  • tot 4 uur: 250 sek
  • 4 tot 8 uur: 400 sek

Extra vervoerskosten voor de kanotour zijn 150 kr

Contact

Ons adres

Uddhedsängen 30
686 98, Gräsmark

Contactgegevens

Beschikbaarheid

Maandag – Vrijdag:

Zaterdag – Zondag:

09:00 – 20:00

10:00 – 18:00

Heeft u vragen? Laat het ons weten!